Gordon Rhodes

Project Details

Location: Bradford
Client: Gordon Rhodes
Contract Value: £5,000,000
Clients Agent: Howell Goodfellow
Contractor: Triton Construction
Engineer: JPG

Warehouse and Office reconstruction in Bradford following a fire in 2017.

Despite making sure to situate the building in the same base location, the rebuild gave HTC the chance to design a more efficient and usable space. By switching from an L-shaped plan to a rectangular one, we were able to provide a larger service yard area and retain the existing internal area whilst utilising a more functional floor plan. Additionally the car park was re-worked to provide more spaces and a plant area was proposed to the rear of the building.

The glazed, chamfered corner provides a feature entrance which neatly summarises the more modernised and higher quality product achieved during the redesign.